gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

Одесская национальная академия пищевых технологий

Готові профі!

Сообщение от: | опубликовано: Июнь 21, 2017

734к6

С 14 по 21 червня 2017 г.. на кафедрі технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики пройшов захист дипломних проектів бакалаврів, спеціалістів денної та заочної форм навчання, а також здобувачів другої освіти.

гнп
Екзаменаційна комісія, до складу якої входили керівники виробництв, оцінила високий рівень, складність та трудомісткість дипломних проектів, що були представлені, і висловила впевненість, що за умови реалізації представлених варіантів реконструкцій існуючих молочних підприємств або створення нових, вони, безумовно, будуть прибутковим для власників, а продукція корисна, безпечна та смачна!
Бажаємо новим молодим фахівцям успіхів у майбутній професійній діяльності та нових досягнень на користь нашої Батьківщини!
А тих, хто бажає продовжити навчання, чекаємо в магістратурі та нагадуємо, що кафедра технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів готує магістрів за наступними спеціальностями:
1. Технології зберігання, консервирования и переработки молока
2. Технологія морозива
3. Технології жирів і жирозамінників
4. Технологии парфюмерно-косметических средств

57 457 ргн епго кен ек ер ке н





Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *