gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

До уваги абітурієнтів!

Posted by: | Posted on: June 18, 2017

13939339_1154801307916551_2658290408266499462_nШановні абітурієнти!
Міністерство освіти і науки України затвердило мінімальні та максимальні об’єми державного замовлення (бюджету) для абітурієнтів на 1 курс ступеня бакалавр,що будуть вступати на базі повної середньої освіти.
Ознайомитися з держзамовленням можна за посиланням

Нагадуємо, що кафедра технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики Одеської національної академії харчових технологій здійснює підготовку за наступними освітніми програмами:
1. Технології зберігання, консервування та переробки молока
2. Технології жирів і жирозамінників
3. Технології парфумерно-косметичних засобів

Для подачі документів на вступ необхідно мати наступні предмети зовнішнього незалежного тестування:
1. Українська мова та література
2. Математика
3. Іноземна мова або Хімія
Чекаємо на Вас в нашій приймальній комісії за адресою м. Одеса, вул. Канатна, 112!!!
Чекаємо на Вас в Одеській національній академії харчових технологій та нагадуємо, що приймальна кампанія 2017 розпочинається 12 липня 2017 р.

 





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *