gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

Одесская национальная академия пищевых технологий

До уваги абітурієнтів!

Сообщение от: | опубликовано: Июнь 18, 2017

13939339_1154801307916551_2658290408266499462_nШановні абітурієнти!
Міністерство освіти і науки України затвердило мінімальні та максимальні об’єми державного замовлення (бюджету) для абітурієнтів на 1 курс ступеня бакалавр,що будуть вступати на базі повної середньої освіти.
Ознайомитися з держзамовленням можна за посиланням

Нагадуємо, що кафедра технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики Одеської національної академії харчових технологій здійснює підготовку за наступними освітніми програмами:
1. Технології зберігання, консервирования и переработки молока
2. Технології жирів і жирозамінників
3. Технологии парфюмерно-косметических средств

Для подачі документів на вступ необхідно мати наступні предмети зовнішнього незалежного тестування:
1. Украинский язык и литература
2. Математика
3. Иностранный язык или Химия
Чекаємо на Вас в нашій приймальній комісії за адресою м. Одесса, ул. Канатная, 112!!!
Чекаємо на Вас в Одеській національній академії харчових технологій та нагадуємо, що приймальна кампанія 2017 розпочинається 12 липня 2017 г..

 





Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *