Кафедра прийняла участь у роботі International forum «Cosmetics Ukraine 2017», а наші студенти виграли грант!

Опубліковано на: Червень 3, 2017

viber i4mage

1-2 червня 2017 року Асоціація «Парфумерії та косметики України» провела другий International forum «Cosmetics Ukraine 2017».

Основною метою форуму було створення в Україні платформи ділової співпраці в секторі виробництва косметичної продукції в нових геополітичних умовах і забезпечення якісно нового формату галузевої взаємодії в рамках проекту Східного Партнерства.

Завідувач кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики проф. Ткаченко Н.А. в секції «Зелена косметика» представила доповідь «Використання пробіотиків в «живій» косметиці».

В рамках Міжнародного форуму «Cosmetics Ukraine 2017» секції «Освіта та кар’єра» підприємсviber image7тва парфумерно-косметичної галузі організували конкурс наукових робіт студентів за п’ятьма основними напрямами галузі.

viber ima1ge

 

 

 

 

Грант від компанії «Astra Cosmetic» отримала магістр першого року навчання кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики Дрозд Єлізавета за наукову роботу «Використання гідролізованих сироваткових білків в пудрі для обличчя з anti-age властивостями» під науковим керівництвом доц. Дец Н.О.viber image

Впевнені, що це лише початок успіхів, що чекають переможців попереду! Тому бажаємо міцного здоров’я, жаги до знань, наполегливості у навчанні та досягнення усіх вершин!

Два дні роботи Виставки та Конференції – це нові зв’язки і домовленості, змістовні доповіді і свіжі ідеї.





Коментарі закриті