gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

Одесская национальная академия пищевых технологий

Научная работа студентов

Участь студентів в розробці держбюджетних тем, які виконуються на кафедрі

  1. Розробка технології пасти білкової для дитячого харчуванняПерунова Людмила (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  2. Розробка технології білкових продуктів функціонального призначення зі стевієюГлазунова Наталя (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  3. Розробка технології молочних продуктів з подовженим терміном зберігання — Попов Іван (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  4. Розробка технології морозива геродієтичного призначенняЯнч Ірина (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *