gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Підручники

1108525

Бартковський І.І., Поліщук Г.Є., Шарахматова Т.Є., Туровська А.Л., Гудз І.С. Технологія морозива. Навчальний посібник. — К.: Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти», 2010. — 248 с., (20) с. іл. ІSВN 978-966-651-822-7.

У навчальному посібнику наведено вітчизняну класифікацію морозива, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовано технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів морозива із застосуванням сучасного обладнання, основні методи визначення якості морозива та розрахунки рецептур.

Для студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості.

 

 

DiS4pZJZ04UЧагаровський, О. П. Хімія молочної сировини [Текст] : навчальний посібник / О. П. Чагаровський, Н. А. Ткаченко, Т. А. Лисогор. – Одеса : ООО Сімекс-прінт, 2013. – 268 с. – ISBN 978-966-2601-44-2 : 50. 00 грн.

У навчальному посібнику викладені дані щодо хімічного складу молока коров’ячого незбираного, молока знежиреного, маслянки, сироватки молочної, їх органолептичних, фізико-хімічних, теплофізичних та технологічних властивостей, утворення складових молока, впливу зоотехнічних і технологічних факторів на склад та властивості молочної сировини, змін складових молочної сировини в процемі перероблення. Розглянута молочна сировина як полідисперсна система, а також склад молока інших видів ссавців.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *