gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

Одесская национальная академия пищевых технологий

разработки

Професори, доценти, асистенти та аспіранти кафедри приймають активну участь у наукових дослідженнях, спрямованих на розробку нових та вдосконалення існуючих технологій молочних продуктів, а саме:kak-prigotovit-domashnij-jogurt1345621000_1

— технологій молочних продуктів функціонального призначення з підвищеними пробіотичними й імуномодулюючими властивостями;

— технологій ферментованих молочних продуктів спеціального призначення – дитячого, геродієтичного та діабетичного харчування – з подовженим терміном зберігання;

— технологій традиційних молочних продуктів з подовженим терміном зберігання;

— технологій плавлених сирів з додаванням білків рослинного походження;morojkooil2

— технологій нових видів морозива для різних вікових груп;

— технологій масляних паст та спредів спеціального та функціонального призначення;

— технологій майонезів, соусів, дресінгів зі зниженим вмістом жиру та заданими спеціальними властивостями;

51547ba2b7b6b2

— технологій молочно-білкових концентратів;

— способів інтенсифікації сушіння молочних продуктів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *