gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

Одесская национальная академия пищевых технологий

Наукові розробки кафедри

Кафедра технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики ОНАХТ постійно розробляє нові продукти, які пересікаються з передовими тенденціями розвитку галузей:

Розробка молочних продуктів (неферментованих і ферментованих молочних, сироваткових та молочно-сироваткових напоїв, сметани) з підвищеними пробіотичними, антагоністичними, імуномодулюючими властивостями.

напій дп молочно-вівсяний гд напій дп (2)напій гд

Розробка нових технологій молочних і комбінованих продуктів функціонального та спеціального призначення (для діабетиків, геродієтичного призначення) на основі молока, вторинної молочної і зернової сировини.

молочно-рисовий гд молочно-гречаний гд йогурт дпр йогурт дп


сирРозробка білкових молочних продуктів (твердих, м’яких і кисломолочних сирів) з підвищеними про біотичними властивостями.сир винахід

Розробка нових і удосконалення існуючих технологій молочних продуктів для дитячого харчування.

Розробка науково-практичних основ технології морозива спеціального призначення.

Розробка науково-практичних основ виробництва емульсійних жирових продуктів здорового харчування.

Розробка науково-практичних основ виробництва жирів та жирозамінників спеціального призначення (для виробництва молоковмісних, хлібобулочних, кондитерських та ін. продуктів) з нормованим вмістом транс-ізомерів жирних кислот.

1 Infused oils 1345621000_1 9285a817238636818d6c1cffbad9507bf0d8ffd8

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *