gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Тренінги та семінари

З 1998 року кафедра технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів приймає участь у проведенні постійно діючого міжнародного науково-практичного семінару «Нове у молочній промисловості», на якому надається консультативна допомога підприємствам молочної промисловості. 9

З 2004 року доцент кафедри Шарахматова Тетяна Євгенівна є постійним членом експертної комісії з оцінювання тари та упаковки для морозива, а також членом комісії з оцінювання якості наповнювачів для морозива; з 2007 року доцент кафедри Ізбаш Євгенія Олександрівна – постійний член експертної комісії з оцінювання якості глазурі для морозива; з 2008 року зав. кафедри, д.т.н., професор Ткаченко Наталія Андріївна є членом Державної дегустаційної комісії з оцінювання якості м’ясних та молочних продуктів.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *