gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

Одесская национальная академия пищевых технологий

Тренинги и семинары

С 1998 року кафедра технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів приймає участь у проведенні постійно діючого міжнародного науково-практичного семінару «Нове у молочній промисловості», на якому надається консультативна допомога підприємствам молочної промисловості. 9

С 2004 года доцент кафедри Шарахматова Тетяна Євгенівна є постійним членом експертної комісії з оцінювання тари та упаковки для морозива, а також членом комісії з оцінювання якості наповнювачів для морозива; с 2007 года доцент кафедри Ізбаш Євгенія Олександрівна – постійний член експертної комісії з оцінювання якості глазурі для морозива; с 2008 года время. кафедри, д.т.н., професор Ткаченко Наталія Андріївна є членом Державної дегустаційної комісії з оцінювання якості м’ясних та молочних продуктів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *