gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

Одесская национальная академия пищевых технологий

условия вступления

Факультет Технології та товарознавства харчових продуктів

і продовольчого бізнесу

(Факультет Технологии пищевых продуктов, парфюмерно-косметических средств, экспертизы и товароведения)

Кафедра Технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики проводить набір абітурієнтів на спеціальність:

«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

У рамках спеціальності проводиться підготовка бакалаврів і магістрів за освітніми програмами

  • Технології молока і молочного бізнесу
  • Сучасні технології олійно-жирових продуктів
  • Технології індустрії краси

Детальніше на сайті приймальної комісії ОНАХТ.

1. Украинский язык и литература
2. Математика
3. Иностранный язык или Химия

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *