gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Конференції, тренінги та семінари

0-02-05-5f63fa62fc398dfda2efd22f2b8bb0bd3cd0bd85999d46f69d2cb5cb93e4821f_fullВикладачі кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики щорічно приймають участь і організовує конференції, семінари та тренінги.

Результати новітніх розробок кафедри публікуються у наукових виданнях ОНАХТ, України та за її межами: науково-виробничий журнал «Харчова наука і технологія», науково-теоретичний журнал «Наукові праці», Восточно-европейский журнал передовых технологий, Збірник наукових праць ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького, науково-практичний журнал «Продовольча індустрія АПК» та ін.; та у матеріалах Всеукраїнських і Міжнародних конференцій.

Щорічно з 1998 року кафедра технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики приймає участь у2 проведенні науково-практичного семінару «Інноваційні рішення та сучасні технології в молочній промисловості», на якому надається консультативна допомога підприємствам молочної промисловості.

З 2004 року доцент кафедри Шарахматова Тетяна Євгенівна є постійним членом експертної комісії з оцінювання тари та упаковки, якості наповнювачів для морозива; з 2007 року доцент кафедри Ізбаш Євгенія Олександрівна – постійний член експертної комісії з оцінювання якості глазурі для морозива; з 2008 року професор кафедри Ткаченко Наталія Андріївна – член Державної дегустаційної комісії з оцінювання якості м’ясних ті молочних продуктів.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *