gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ПРАЦІВНИКИ КАФЕДРИ

д-р техн. наук, професор Н.А. Ткаченко

Ткаченко Наталія Андріївна

д-р техн. наук, професор, завідувач кафедри.

Сфера наукових інтересів:

Розробка науково-технічних основ технологій молочних та емульсійних жирових продуктів функціонального призначення, біотехнологій молочних продуктів оздоровчого призначення з використанням симбіотичних комплексів, технологій пробіотичних молочних продуктів з подовженим терміном зберігання, молочних продуктів спеціального призначення, технологій нових косметичних засобів.

Член спеціалізованих вчених рад:

1) Д 64.050.05 при Національному технологічному університеті «Харківський політехнічний інститут»

2) Д 41.088.02 при Одеській національній академії харчових технологій

Контактна інформація: сторінка fb

nataliya.n2013@gmail.com, тел.: (048) 712-40-45

д.т.н., проф. Чагаровский А.П.

Чагаровський Олександр Петрович

д-р техн. наук, професор кафедри, заслужений діяч науки і техніки України, академік Української академії аграрних наук.

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій кисломолочних продуктів з подовженим терміном зберігання, біо-продуктів, органічних продуктів, продуктів функціонального призначення, нових видів сирів з високою температурою 2-го нагрівання.

Рисунок4

Шарахматова Тетяна Євгенівна

канд. техн. наук, доцент кафедри, декан факультету Технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства.

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій нових видів морозива спеціального призначення для людей різних вікових груп.

Контактна інформація: сторінка fb, sharahmatova@ukr.net, тел.:(048) 712-40-06

Рисунок5

Чабанова Оксана Борисівна

канд. техн. наук, доцент кафедри

Сфера наукових інтересів:

розробка та удосконалення технологій сушіння молочної і рослинної сировини, технологій харчового казеїну та казеїнатів, технологій сироваткових і молочно-сироваткових продуктів.

Контактна інформація: oksana-chabanova17@ukr.net

Dets

Дец Надія Олександрівна

канд. техн. наук, доцент кафедри.

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій кисломолочних продуктів для харчування людей, хворих на цукровий діабет, розробка технологій олійно-жирових продуктів спеціального призначення, розробка технологій молочних продуктів для вагітних.

Контактна інформація: сторінка fb ndets@onaft.edu.ua

Рисунок3

Ізбаш Євгенія Олександрівна

канд. техн. наук, доцент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Удосконалення технологій молочно-білкових концентратів, плавлених сирів з використанням молочно-білкових концентратів та рослинних добавок, комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення.

Контактна інформація: evgeniya.izbash@mail.ru

кручек

Кручек Оксана Анатоліївна

канд. техн. наук, доцент кафедри, начальник відділу контроля якості і сертифікації.

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій молочних продуктів з подовжених терміном зберігання.

Контактна інформація: okruchek@onaft.edu.ua

дюдина

Дюдіна Ірина Анатоліївна

канд. біол. наук, доцент, cекретар факультету Технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства.

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій пробіотичних молочних продуктів з подовженим терміном зберігання, молочних продуктів спеціального призначення.

Контактна інформація: сторінка fb iradydina18@gmail.com

Ланженко

Ланженко Любов Олександрівна

канд. техн. наук, асистент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій білкових молочних продуктів (різних груп сирів) оздоровчого призначення з використанням симбіотичних комплексів.

Контактна інформація: сторінка fb lanjenko87@gmail.com

севастьянова

Севастьянова Олена Володимирівна

канд. хім. наук, доцент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка нових олійно-жирових продуктів та парфумерно-косметичних продуктів.

Контактна інформація: elena.vladimirovn.sevastyanova@gmail.com

2

Котляр Євгеній Олександрович

канд. техн. наук, старший викладач кафедри

Сфера наукових інтересів:

Удосконалення технології жирів і жирозамінників спеціального призначення.

Контактна інформація: yevhenii11@ukr.net

тупикова

Климентьєва Ірина Олександрівна

асистент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка ферментованих комбінованих десертних продуктів зі збалансованим хімічним складом.

Контактна інформація: сторінка fb irinahimanich@ukr.net

маковская

Маковська Тетяна Валентинівна

асистент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка майонезу функціонального призначення.

Контактна інформація: makov-t@ukr.net

скрипниченко

Скрипніченко Дмитро Михайлович

канд. техн. наук, старший викладач кафедри, голова студентського профкому

Сфера наукових інтересів:

Розробка м’яких сирів з пробіотичними властивостями.

Контактна інформація: сторінка fb, Skripnichenkodm@gmail.com

Рисунок11

Яросинська Регіна Цезарівна

інженер кафедри

Рисунок9

Новікова Майя Адіївна

зав. лабораторією

Рисунок10

Семененко Людмила Олександрівна

зав. лабораторією

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *