ПРАЦІВНИКИ КАФЕДРИ

Ткаченко Наталія Андріївна

д-р техн. наук, професор, Head of Department

Сфера наукових інтересів:

Development of science and technology, powered milk and fat emulsion products of functional purpose, біотехнологій молочних продуктів оздоровчого призначення з використанням симбіотичних комплексів, Technology probiotic dairy products with extended shelf life, dairy products for special purposes, new technologies cosmetics.

Член спеціалізованих вчених рад:

1) Д 64.050.05 при Національному технологічному університеті «Харківський політехнічний інститут»

2) Д 41.088.02 при Одеській національній академії харчових технологій

Контактна інформація: fb page

nataliya.n2013@gmail.com, tel.: (048) 712-40-45

Чагаровський Олександр Петрович

д-р техн. наук, професор кафедри, заслужений діяч науки і техніки України, академік Української академії аграрних наук.

Сфера наукових інтересів:

Development of technologies of dairy products with extended shelf life, біо-продуктів, organic products, products of functional purpose, new types of cheeses with a high temperature 2nd heating.

 

Шарахматова Тетяна Євгенівна

канд. техн. наук, доцент кафедри, Dean of Faculty of Technology and Commodity foods and food business

Сфера наукових інтересів:

Development of technologies for new kinds of ice cream special purpose for people of different age groups.

Контактна інформація: fb page, sharahmatova@ukr.net,

tel.:(048) 712-40-06

 

 

Чабанова Оксана Борисівна

канд. техн. наук, доцент кафедри

Сфера наукових інтересів:

technology development and improvement of dry dairy and vegetable raw materials, food technology casein and caseinates, Technology serum and milk and whey products.

Контактна інформація: oksana-chabanova17@ukr.net

 

 

Дец Надія Олександрівна

канд. техн. наук, доцент кафедри, Head of Training Division

Сфера наукових інтересів:

Development of technologies for dairy products for human nutrition, diabetics, technology development oil and fat products for special purposes, development of technologies for dairy products for pregnant women.

Контактна інформація: fb page ndets@onaft.edu.ua

 

 

Ізбаш Євгенія Олександрівна

канд. техн. наук, доцент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Improvement Technology Milk protein concentrates, плавлених сирів з використанням молочно-білкових концентратів та рослинних добавок, Fermented beverages combined functional purpose.

Контактна інформація: evgeniya.izbash@gmail.com

 


Kruchek Oksana

канд. техн. наук, доцент кафедри, Head of quality control and certification.

Сфера наукових інтересів:

Development of technologies of dairy products with a long shelf life.

Контактна інформація: okruchek@onaft.edu.ua

 

 

 

 

Севастьянова Олена Володимирівна

канд. хім. наук, доцент кафедри

Research interests:

Development of new oil and fat products and perfume and cosmetic products.

Контактна інформація: elena.vladimirovn.sevastyanova@gmail.com

 

 

Ланженко Любов Олександрівна

канд. техн. наук, Senior lecturer, Deputy Chief of Training Division

Сфера наукових інтересів:

Development of technologies protein milk products (different groups of cheese) recreational purposes using symbiotic systems.

Контактна інформація: fb page lanjenko87@gmail.com

 

Yevgeny Kotlyar O.

канд. техн. наук, доцент кафедри, Deputy Dean of the Faculty of Technology and Commodity foods and food business

Сфера наукових інтересів:

Improving the technology of fats and fat substitutes special purpose.

Контактна інформація: yevhenii11@ukr.net

 

 

Скрипніченко Дмитро Михайлович

канд. техн. наук, доцент кафедри, chairman of the primary trade union organization of students ONAFT

Сфера наукових інтересів:

Development of soft cheese with probiotic properties.

Контактна інформація: fb page, Skripnichenkodm@gmail.com

 

 

 

Klymentyev Irina

аспірант, асистент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Development of fermented sweet products combined with a balanced chemical composition.

Контактна інформація: fb page irinahimanich@ukr.net

 

 

Маковська Тетяна Валентинівна

асистент, Department Secretary

Сфера наукових інтересів:

Development of mayonnaise functional purpose.

Контактна інформація: makov-t@ukr.net

 

 

 

Новікова Майя Адіївна

зав. лабораторією

 

 

 

 

 

 


 

Яросинська Регіна Цезарівна

інженер кафедри