QUEST-TIME

Posted by: | Posted on: October 15, 2017

0-02-05-4f65844ad2e6fd0e6a48b35481c83d9c47bc561e421c4d8a5bbf4804beaf55fd_fullIn autumn sunny day, in a quiet courtyard Odessa National Academy of Food Technologies 14 жовтня 2017 р., took career-oriented event - "Quest" schools with students of Odessa, The Black Sea region and Odessa. department technology and commodity foods and food business offered visitors to feel and guess different flavors. For correct answers they received scores.

Read More …


Movement – it's life!

Posted by: | Posted on: October 3, 2017

0-02-05-f59a1d5d972ebd12eb5c1434a2fcd277f04dff7746df2f07aade821642abd356_full

01.10.2017 року відбувся традиційний Туристичний перехід трасою здоров’я вздовж берега моря до Дня працівників освіти, організований кафедрою фізичної культури і спорту та керівництвом академії. За всі роки існування цей захід полюбився і студентам, і викладачам кафедри технології молочних, oil and fat products and cosmetics. Read More …


Happy Holidays!

Posted by: | Posted on: September 30, 2017

1430847175_okledi-1


Practical experience – guarantee of employment!

Posted by: | Posted on: September 13, 2017

DSC_0006Сповнена силами, літніми враженнями і з новими ідеями Department of Dairy Technology, oil and fat products and cosmetics увійшла у новий навчальний рік.
Щорічний традиційний захист звітів технологічної практики 13.09.2017 року перетворився на справжній конкурс презентацій. У серпні студенти кафедри відвідали провідні молокопереробні і олійно-жирові підприємства України: ПрАТ «Тернопільський молокозавод», JSC «Bashtanka Cheese plant", ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», ПАТ «Первомайський МКК», JSC "Kremenchuk City Milk Plant", ТОВ «Гормолзавод», ТОВ «Болградський сироробний завод», ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ», JSC «George», ПАТ «Вінницький маслоробний комбінат», JSC "SEZ Pology", ПрАТ «ВОЛИНЬХОЛДИНГ», ТОВ «Завод кісточкових і рослинних масел «АВА», Ltd. "OILPRODAKSHEN", ТОВ «Одеський олійноекстракційний завод».

DSC_0010DSC_0018

Read More …


Інформація для бажаючих втупити на навчання за ступенем магістра

Posted by: | Posted on: June 23, 2017

1635vstup

Department of Dairy Technology, олійно-жирових продуктів і косметики запрошує на навчання в магістратуру за наступними магістерськими програмами:

  • «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
  • «Технологія жирів і жирозамінників»,
  • «Технологія парфумерно-косметичних засобів»

Department of Dairy Technology, олійно-жирових продуктів і косметики бажає Всім зробити правильний вибір та успіхів під час вступних випробувань до магістратури!

Read More …


Успішний старт!

Posted by: | Posted on: June 22, 2017

вкнрпымяпНа кафедрі ТМОЖПіК 22 червня 2017 р. відбувся перший в історії Одеської національної академії харчових технологій захист дипломних проектів студентів-бакалаврів, що навчалися за освітньою програмою «Технологія жирів і жирозамінників».

Read More …


Готові профі!

Posted by: | Posted on: June 21, 2017

734к6

З 14 по 21 червня 2017 р. на кафедрі технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики пройшов захист дипломних проектів бакалаврів, спеціалістів денної та заочної форм навчання, а також здобувачів другої освіти.

Read More …