gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

АБІТУРІЄНТУ

ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ- член Асоціації Європейських Університетів (European University Association) з 2004 року
Ліцензія МОН України АВ № 498464 від 25.11.2009., IV рівень акредитації
Кафедра технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів запрошує на навчання!

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ і КОСМЕТИКИ розробляє на замовлення:
– технології молочних продуктів функціонального призначення з підвищеними пробіотичними й імуномодулюючими властивостями;
– технології ферментованих молочних продуктів спеціального призначення – дитячого, геродієтичного та діабетичного харчування – з подовженим терміном зберігання;
– технології традиційних молочних продуктів з подовженим терміном зберігання;
– технології плавлених сирів з додаванням білків рослинного походження;
– технології нових видів морозива для різних вікових груп;
– технології масляних паст та спредів спеціального призначення;
– технології майонезів, соусів, дресінгів зі зниженим вмістом жиру та заданими спеціальними властивостями;
– технології молочно-білкових концентратів;
– способи інтенсифікації сушіння харчових продуктів.

Кафедра здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців (бакалаврів, спеціалістів та магістрів) за двома спеціальностями:

  • «Технологія зберігання, консервування та переробки молока»; в т.ч. спеціалізації «Технологія морозива»; «Технології продуктів дитячого харчування»; «Технології масел та жирів»; «Безпека продуктів харчування»; «Технології сушіння харчових продуктів».
  • «Технологія жирів та жирозамінників»; в т.ч. спеціалізації «Технології тваринних жирів»; «Технології парфумерно-косметичних засобів».

НАШІ АРГУМЕНТИ:

– провідна профільна кафедра України з підготовки висококваліфікованих фахівців;
– якісна освіта на безкоштовній або контрактній основі на денній та заочній формах навчання;
– можливість отримати одночасно дві спеціальності;
– можливість отримати звання офіцера запасу;
– компактне розташування навчальних корпусів та гуртожитків у центрі міста в курортній зоні;
– забезпечення всіх студентів гуртожитком;
– практика і стажування на сучасних підприємствах України і за кордоном;
– гарантоване працевлаштування на провідних підприємствах харчової промисловості України

Буклет для технікумів – актуальная інформація для абітурієнтів технікумів (Word файл)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *