gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Міжнародний веб-семінар!

Posted by: | Posted on: October 24, 2017

0-02-05-e3f58e9eff50fa87f2df17407c4318c7502f0829b8d301dec4f95607b8b65d8c_fullВикладачі кафедри Технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики проф. Ткаченко Н.А., доц. Дец Н.О., доц. Кручек О.А., асист. Ланженко Л.О. 24.10.17 р. прийняли участь у міжнародному веб-семінарі EuFooD-STAIntegrative predictive modeling for food safety and quality – Tools and applications (“Інтегративне моделювання безпеки та якості харчових продуктівінструменти та додатки”).

Ведучою вебінару була Крістін Граблер (Christine Grabler) – експерт з харчових технологій, менеджер з обробки даних. Тему веб-семінару для слухачів розкрилаКрістіна Л. Сільва (Cristina L.M. Silva) – професор коледжу біотехнології Католицького університету Португалії.

0-02-05-463aea64e2618f7b76d2c87a4f8b61407b8508a48331a9242b740a603cabcec3_full 0-02-05-1f8035b5e1da45ed11e8e9958a15ac67eacc0256e32a87d238162dfd9dc7fca4_full 0-02-05-8dfc7777869053df5cb55be834d86a98d9f15bde8dde9fa3929c5f051f19d31b_full

У веб-семінарі розкрили:

  • Основні складові харчування;
  • Основи предиктивної мікробіології та предиктивної якості;
  • Доступні веб-бази моделювання технологічних процесів виробництві продуктів харчування;
  • Інтегративне предиктивне моделювання як розширений інструмент для харчової промисловості.

0-02-05-aa23fda4cbb2544eed086f20a728aa0f5faceed6bcbe69c126a41ab9f1e51cde_full 0-02-05-8dfc7777869053df5cb55be834d86a98d9f15bde8dde9fa3929c5f051f19d31b_full 0-02-05-db629237f107f27d881a09d0474b770e4681b517f71de496115adb78d6840ac0_full

Після прослуховування вебінару слухачі задавали уточнюючі запитання, на які почули цікаві відповіді.

Дякуюємо за отриманий досвід!





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *