Умови вступу

Факультет Технології та товарознавства харчових продуктів

і продовольчого бізнесу

Кафедра Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси проводить набір абітурієнтів на спеціальність:

181 “ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ”

У рамках спеціальності проводиться підготовка бакалаврів і магістрів за освітньо-професійними програмами

  • Харчові технології та інженерія
  • Технології у молочній та олійно-жировій галузях
  • Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості

204 “ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА”

У рамках спеціальності проводиться підготовка бакалаврів за освітньо-професійною програмою “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Детальніше на сайті приймальної комісії ОНАХТ.

Спеціальність 181:

1. Українська мова
2. Математика
3. Історія України або Іноземна мова або Хімія або Біологія або Фізика або Географія

Спеціальність 204:

1. Українська мова
2. Біологія
3. Історія України або Математика або Іноземна мова або Географія або Хімія або Фізика