Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості

На базі спеціальності 181 «Харчові технології» кафедра готує магістрів за освітньою-професійною програмою «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості».

Ефірні олії набули нині широкого використання у парфумерії, косметиці, медицині, побутовій хімії, харчовій промисловості. Виробництво парфумерної та косметичної продукції – одна із найприбутковіших галузей сучасного виробництва. Але для її стрімкого розвитку вкрай необхідні освічені, висококваліфіковані фахівці. Саме нестача добре підготовлених кадрів для усіх сфер діяльності парфумерно-косметичної галузі є актуальною проблемою, яка потребує негайного вирішення. Отже, фахівцю з виробництва парфумерно-косметичних продуктів відкриваються широкі можливості для застосування своїх знань та вмінь.