Конференції, тренінги та семінари

0-02-05-5f63fa62fc398dfda2efd22f2b8bb0bd3cd0bd85999d46f69d2cb5cb93e4821f_fullВикладачі кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси щорічно приймають участь і організовує конференції, семінари та тренінги.

Результати новітніх розробок кафедри публікуються у наукових виданнях ОНАХТ, України та за її межами: науково-виробничий журнал «Харчова наука і технологія», науково-теоретичний журнал «Наукові праці», Восточно-европейский журнал передовых технологий, Збірник наукових праць ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького, науково-практичний журнал «Продовольча індустрія АПК» та ін.; та у матеріалах Всеукраїнських і Міжнародних конференцій.

Щорічно з 1998 року кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси приймає участь у2 проведенні науково-практичного семінару «Інноваційні рішення та сучасні технології в молочній промисловості», на якому надається консультативна допомога підприємствам молочної промисловості.

З 2004 року доцент кафедри Шарахматова Тетяна Євгенівна є постійним членом експертної комісії з оцінювання тари та упаковки, якості наповнювачів для морозива; з 2007 року доцент кафедри Ізбаш Євгенія Олександрівна – постійний член експертної комісії з оцінювання якості глазурі для морозива; з 2008 року професор кафедри Ткаченко Наталія Андріївна – член Державної дегустаційної комісії з оцінювання якості м’ясних та молочних продуктів.

Тренінг для співробітників оліє-пресового цеху ПАТ “Миронівський завод”

Тренінг для працівників компанії “Кернел” та Хмельницького олієпресового заводу.

Тренінг для працівників ПАТ “Золотоніський маслоробний комбінат”

Тренінг для працівників ТДВ “Баштанський сирзавод”

Другий тренінг для працівників ПАТ “Золотоніський маслоробний комбінат”

Тренінг для працівників ТОВ “Пирятинський сирзавод

Тренінг для працівників ТОВ “Гормолзавод”

Тренінг для працівників ВАТ “Вапнярський молокозавод” та ТОВ “Крижопільський сироробний завод”

Тренінг для працівників лабораторії оліє-пресового заводу м.Южне

Тренінг для аудиторів

Тренінг для працівників ТОВ “Бастіко Україна”

Тренінг для спеціалістів з якості зерна та лабораторій зернових складів, елеваторів, терміналів, КХП, ХПП (Кергел)

Тренінг для представників галузі переробки молока та здобувачів вищої освіти