gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Наукова робота студентів

Участь студентів в розробці держбюджетних тем, які виконуються на кафедрі

  1. Розробка технології пасти білкової для дитячого харчування – Перунова Людмила (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  2. Розробка технології білкових продуктів функціонального призначення зі стевією – Глазунова Наталя (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  3. Розробка технології молочних продуктів з подовженим терміном зберігання – Попов Іван (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  4. Розробка технології морозива геродієтичного призначення – Янч Ірина (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *