gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Наукова робота студентів

Участь студентів в розробці держбюджетних тем, які виконуються на кафедрі

  1. Розробка технології пасти білкової для дитячого харчуванняПерунова Людмила (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  2. Розробка технології білкових продуктів функціонального призначення зі стевієюГлазунова Наталя (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  3. Розробка технології молочних продуктів з подовженим терміном зберігання – Попов Іван (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).
  4. Розробка технології морозива геродієтичного призначенняЯнч Ірина (ф-т ТХППКЗЕтаТ, ОКР «Магістр»).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *