gerb_middleКАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ, ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ І КОСМЕТИКИ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Умови вступу

Факультет Технології та товарознавства харчових продуктів

і продовольчого бізнесу

(Факультет Технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства)

Кафедра Технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики проводить набір абітурієнтів на спеціальність:

“ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ”

У рамках спеціальності проводиться підготовка бакалаврів і магістрів за освітніми програмами

  • Технології молока і молочного бізнесу
  • Сучасні технології олійно-жирових продуктів
  • Технології індустрії краси

Детальніше на сайті приймальної комісії ОНАХТ.

1. Українська мова та література
2. Математика
3. Іноземна мова або Хімія

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *