Кураторська година присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка

Опубліковано на: Березень 24, 2017

На кафедрі технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів 24 березня 2017 року було проведено об’єднану кураторську годину, присвячену Дню народження Т.Г.Шевченка.

кур.год.присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка, присутні студ. ТМ-33, ТМ-34, кур. Дюдіна І.А. і Чатаногва О.Б. Д-423, 24.03.17, кур. Маковська

Мета заходу – виховання патріотизму на творах Шевченка-поета і Шевченка-художника, пізнання студентами постаті Великого Кобзаря, актуальності його творчості; виховання любові до рідного краю, пробудження національної самосвідомості, патріотичне виховання і розвиток почуття гордості за свій народ, Батьківщину. У заході взяли участь студенти груми ТМ-33, ТМ-34 та куратори – Чабанова О.Б., Дюдіна І.А. та Маковська Т.В.

На святі студенти прочитали чимало поезій Шевченка. Серед них “Катерина”, “Кавказ”, “Заповіт”, “Кобзар” та “Сон”, крім того розповідали цікаві факти з життя поета, а також згадали про його кур.год.присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка, студ. ТМ-34 Плотян Ганна, Д-423, 24.03.17, кур. Маковськахудожній талант. В аудиторії панувала урочиста атмосфера, сповнена настроями шани і любові до геніального митця, неперевершеного кур.год.присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка, студ. ТМ-34 Кравчук Вікторія, Д-423, 24.03.17, кур. Маковськапоета і справді, великої Людини, яка своїм життям подала справжній приклад життя і боротьби за незалежність і волю України. Наприкінці свята об’єднаної кураторської години присутні прийняли участь у традиційних українських частуваннях – вареників з картоплею і сметаною та узваром, приготованими студентами Засідкевич Анастатії та Мозгової Марини.

Організатором заходу патріокур.год.присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка, традиційні українські частуваннях, приготовані студ. гр. ТМ-34, Д-423, 24.03.17, кур. Маковськатичного святкування пам’яті Т.Г. Шевченко була група ТМ-34 під керівництвом куратора Маковської Тетяни Валентинівни.





Коментарі закриті