ПРАЦІВНИКИ КАФЕДРИ

Ткаченко Наталія Андріївна

д-р техн. наук, професор, завідувач кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка науково-технічних основ технологій молочних та емульсійних жирових продуктів функціонального призначення, біотехнологій молочних продуктів оздоровчого призначення з використанням симбіотичних комплексів, технологій пробіотичних молочних продуктів з подовженим терміном зберігання, молочних продуктів спеціального призначення, технологій нових косметичних засобів.

Член спеціалізованих вчених рад:

1) Д 64.050.05 при Національному технологічному університеті «Харківський політехнічний інститут»

2) Д 41.088.02 при Одеській національній академії харчових технологій

Контактна інформація: сторінка fb

nataliya.n2013@gmail.com, тел.: (048) 712-40-45

Чагаровський Олександр Петрович

д-р техн. наук, професор кафедри, заслужений діяч науки і техніки України, академік Української академії аграрних наук.

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій кисломолочних продуктів з подовженим терміном зберігання, біо-продуктів, органічних продуктів, продуктів функціонального призначення, нових видів сирів з високою температурою 2-го нагрівання.

 

Шарахматова Тетяна Євгенівна

канд. техн. наук, доцент кафедри, декан факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій нових видів морозива спеціального призначення для людей різних вікових груп.

Контактна інформація: сторінка fb, sharahmatova@ukr.net,

тел.:(048) 712-40-06

 

 

Чабанова Оксана Борисівна

канд. техн. наук, доцент кафедри

Сфера наукових інтересів:

розробка та удосконалення технологій сушіння молочної і рослинної сировини, технологій харчового казеїну та казеїнатів, технологій сироваткових і молочно-сироваткових продуктів.

Контактна інформація: oksana-chabanova17@ukr.net

 

 

Дец Надія Олександрівна

канд. техн. наук, доцент кафедри, начальник навчального відділу

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій кисломолочних продуктів для харчування людей, хворих на цукровий діабет, розробка технологій олійно-жирових продуктів спеціального призначення, розробка технологій молочних продуктів для вагітних.

Контактна інформація: сторінка fb ndets@onaft.edu.ua

 

 

Ізбаш Євгенія Олександрівна

канд. техн. наук, доцент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Удосконалення технологій молочно-білкових концентратів, плавлених сирів з використанням молочно-білкових концентратів та рослинних добавок, комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення.

Контактна інформація: evgeniya.izbash@gmail.com

 


Кручек Оксана Анатоліївна

канд. техн. наук, доцент кафедри, начальник відділу контроля якості і сертифікації.

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій молочних продуктів з подовжених терміном зберігання.

Контактна інформація: okruchek@onaft.edu.ua

 

 

 

 

Севастьянова Олена Володимирівна

канд. хім. наук, доцент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка нових олійно-жирових продуктів та парфумерно-косметичних продуктів.

Контактна інформація: elena.vladimirovn.sevastyanova@gmail.com

 

 

Ланженко Любов Олександрівна

канд. техн. наук, старший викладач кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка технологій білкових молочних продуктів (різних груп сирів) оздоровчого призначення з використанням симбіотичних комплексів.

Контактна інформація: сторінка fb lanjenko87@gmail.com

 

Котляр Євгеній Олександрович

канд. техн. наук, доцент кафедри, заступник декана факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу

Сфера наукових інтересів:

Удосконалення технології жирів і жирозамінників спеціального призначення.

Контактна інформація: yevhenii11@ukr.net

 

 

Скрипніченко Дмитро Михайлович

канд. техн. наук, доцент кафедри, голова первинної профспілкової організації студентів ОНАХТ

Сфера наукових інтересів:

Розробка м’яких сирів з пробіотичними властивостями.

Контактна інформація: сторінка fb, Skripnichenkodm@gmail.com

 

 

 

Климентьєва Ірина Олександрівна

аспірант, асистент кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка ферментованих комбінованих десертних продуктів зі збалансованим хімічним складом.

Контактна інформація: сторінка fb irinahimanich@ukr.net

 

 

Маковська Тетяна Валентинівна

асистент, секретар кафедри

Сфера наукових інтересів:

Розробка майонезу функціонального призначення.

Контактна інформація: makov-t@ukr.net

 

 

 

Новікова Майя Адіївна

зав. лабораторією

 

 

 

 

 

 


 

Яросинська Регіна Цезарівна

інженер кафедри