Корисний матеріал для студентів

Підручники

АНАЛІЗ СИРОВИНИ ТА ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ, 2018
Основи хімії активних компонентів у виробництві косметичних продуктів, 2018
Химия и физика молока, Богатова, 2003г.

 

Технологічні аспекти виробнитцва косметичних емульсій і кремів, 2018

 

Технология цельномолочных продуктов и мороженого, Буянова, 2003г.

 

Косметичні продукти асортимент, компоненти, технології, 2018

 

Никитин В.С., Бурашников Ю.М. Охрана труда на предприятиях пищевой промышленности

 

Алексеенко А.А., Гирилович И.Б., Гапеева Т.М. Технология молока и молочных продуктов-ЛАб

 

Proizvodstvo_molochnykh_produktov._A.V._Onopriyko_A.G._Khramtsov_V.A._Onopriyko

 

Васильева Р.А. Технико-химический и микробиологический контроль на предприятиях молочной промышленности

 

bilous_n_v_kurs_lekciy_po_proektuvannyu_pidpriemstv_galuzi

 

стройка sviridova_n_v_osnovy_stroitelstva_i_inzhenernoe_oborudovanie

 

Смирнова И., Остроумова Т. Технология молока и молочных продуктов. Сыроделие